Pagina wordt geladen ...

Win-Win Events is dit jaar opgericht…! Even een inkijkje in wie we zijn en waar we voor staan:


In 2003 heb ik, Annet, mijn eigen bedrijf Maxanel Fotografie en later Maxanel Uitvaartfotografie opgericht. Dit heb ik stap voor stap opgebouwd tot iets waar ik heel trots op ben. Onlangs is mijn hele fotostudio verbouwd naar een ruimte van 275 m2!
 

Mijn man en ik zijn in 2008 getrouwd in Italië. We hadden allebei een klein wensenlijstje dat kon worden teruggebracht naar slechts een paar trefwoorden: een klein intiem feest, naaste familie en goede vrienden, super romantisch, heerlijk Italiaans eten en drinken en de zon! Een dag die we helemaal zelf georganiseerd hebben. Super om te doen en prachtig om op terug te kijken.


Maxanel (Uitvaart) Fotografie zal zeker blijven bestaan,  dus zal mijn man het grootste deel van de organisatie op zich nemen.  Maar daarnaast kunnen we wel samen sparren en interessante ideeën uitwerken.
Mensen die ons kennen weten dat we Creatief, Doorzetters, Gepassioneerd, Gedreven en Ondernemend zijn. Deze eigenschappen gaan we inzetten om van Win-Win Events een groots succes te maken!!


Ben je nieuwsgierig naar onze Beurzen en Events?  Kijk dan even in onze agenda. Of neem contact met ons op.

Gastvrij, flexibel en creatief!

sitemap | contact
website bouw dotsolutions