Pagina wordt geladen ...

Je wilt er misschien liever niet aan denken….een uitvaart moeten regelen. En dat is logisch, want we willen onze geliefden het liefst bij ons houden. We willen geen afscheid nemen.  Toch kun je er zomaar voor komen te staan.  En als dat moment dan daar is, moet er ineens zoveel geregeld worden…En dat in een hele korte tijd.


Dan komt er veel op je af en je vraagt je af: Wat kan allemaal? Wat mag allemaal? Wie kan mijn uitvaart het beste verzorgen? Met wie kan ik er een hele persoonlijke invulling aangeven? Wat kosten al mijn specifieke wensen? Kan ik de uitvaart vast laten leggen door een professional omdat ik het afscheid misschien wel als in een roes zal ervaren? Wil ik begraven of gecremeerd worden? Welk vervoer zou ik graag willen en is dat mogelijk?


Veel vragen, die stuk voor stuk beantwoord zullen worden op deze uitvaartbeurs  door onze professionals die in de uitvaartbranche werkzaam zijn. In alle rust en in een ongedwongen en ontspannen sfeer kun je alle vragen stellen. Daarnaast kun je alle specifieke wensen bespreken. 
Kortom, veel inspiratie opdoen, om jouw uitvaart een persoonlijke invulling te geven.
Als wensen op papier staan…zal dat rust geven. Niet alleen voor de persoon die overleden is, maar ook voor de nabestaanden. 


Entree en parkeren is geheel gratis!


Ons Grand Café is op beide dagen de hele dag open. Hier kun je onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee met gebak alle indrukken van de beurs op je in laten werken. Ook is er een mooie lunchkaart samengesteld. En uiteraard kun je ook een goed glas wijn/bier bestellen.
Dus kom naar deze beurs en laat je verrassen door alle mogelijkheden! 

Zaterdag 20 & Zondag 21 oktober 2018 van 11.00 - 17.00 uur. Lindberghstraat 22  7903 BN  Hoogeveen


Je bent van harte welkom!

 

Gastvrij, flexibel en creatief!

sitemap | contact
web applicaties dotsolutions